Tefal stoomstrijkijzer Virtuo FV1711

24.99

Tefal | Huishoudelijke apparaten | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Artikelnummer: 3121040065822 Categorie:

Beschrijving

Het Tefal stoomstrijkijzer Vitruo FV1711 is een basis strijkijzer dat zorgt voor een snelle, lichte en eenvoudige strijkervaring en gladde resultaten. Het compacte ontwerp en de ergonomische stoomknop gaan samen met een anti-kleef strijkzool voor uitzonderlijk gebruiksgemak.
Productvoordelen Tefal stoomstrijkijzer Vitruo FV1711:
* Dit gebruiksvriendelijke strijkijzer is uitgevoerd met een vermogen van 1800 Watt, met een continue stoomhoeveelheid van 20g/min.
* Met de druppelstop voorkom je vlekken in je kleding.
* Het compacte design, de anti-kleef strijkzool en de ergonomische stoomknop zijn speciaal ontworpen om het strijken eenvoudiger en prettiger te maken.
15 jaar repareerbaarheid
Sinds 1 januari 2022 heeft Tefal ingevoerd dat dit product wordt aangeboden met een reparatieverplichting van 15 jaar. Dat houdt in dat u eenvoudig uw aangekochte apparaat kunt laten repareren tegen een eerlijke prijs. Indien een onderdeel stuk gaat binnen 15 jaar na aankoop, kunt u deze aanmelden bij het reparatiecentrum in Nederland via de website van Tefal. Op deze manier stimuleren wij duurzaamheid, doordat de kosten van een reparatie vaak minder hoog zijn dan vervanging van een product.