Tefal stoomstrijkijzer Ultragliss Plus FV6820

69.99

Tefal | Huishoudelijke apparaten | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Artikelnummer: 3121040078105 Categorie:

Beschrijving

De Tefal stoomstrijkijzer Ultragliss Plus FV6820 is ontworpen om perfecte resultaten te leveren, elke dag weer. Dit stoomstrijkijzer combineert efficiënte stoomkracht met het beste glijvermogen van Tefal en langdurige prestaties. Met tot maar liefst 25% meer stoom (vergeleken met de vorige Ultragliss modellen) en een vermogen van 2800 W warmt dit stoomstrijkijzer extra snel op. Je kunt zorgeloos strijken met de automatische uitschakelfunctie en met de krachtige stoomstoom verwijder je zelfs de meest hardnekkige kreukels.
Tefal Ultragliss Plus Stoomstrijkijzer: Krachtige stoomprestaties
Door het combineren van stoomkracht en verschillende handige functies, biedt het Ultragliss Plus FV6820 stoomstrijkijzer van Tefal een eenvoudige en efficiënte oplossing voor perfecte strijkresultaten elke dag weer. Dit hoogwaardige stoomstrijkijzer maakt het onderhoud van kleding gemakkelijker met 25% meer stoomkracht (vergeleken met vorige Ultragliss modellen) en veiligheid door de automatische uitschakelfunctie. De soepel glijdende Durilium Airglide strijkzool is krasbestendig en zeer duurzaam, met 100% actieve stoomgaten voor maximale stoomverdeling. Geef je strijkervaring een upgrade met 2800 W vermogen voor een snelle opwarmtijd, een continue stoomproductie van 50 g/min voor uiterst efficiënte strijksessies en een stoomstoot tot wel 260 g/min voor dikkere stoffen en hardnekkige kreukels.
Extra krachtige stoomprestaties
Ervaar meer snelheid en efficiëntie door de hoogwaardige strijkzool die tot 25% meer stoomkracht (vergeleken met vorige Ultragliss modellen) biedt voor perfecte resultaten elke dag weer.
2800 W voor snel opwarmen
Dit is het perfecte stoomstrijkijzer voor dagelijks gebruik. Door de 2800 W is hij snel klaar voor gebruik wanneer jij hem nodig hebt.
Efficiënte strijkresultaten
Een continue stoomafgifte van tot wel 50 g/min zorgt ervoor dat je sneller klaar bent, zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat.
Krachtige stoomstoot
Een extra krachtige stoomstoot van 260 g/min pakt de meest hardnekkige kreukels en vouwen aan, ook uit dikke stoffen.
Automatische uitschakeling voor extra veiligheid
Het strijkijzer schakelt automatisch over op de standby-stand als je het per ongeluk aan laat staan. Als het op de achterkant staat, schakelt het binnen 8 minuten uit. Wanneer het ongebruikt op de strijkzool staat, schakelt het na 30 seconden over op de standby-stand. Dit voorkomt energieverspilling en het risico op verbranding.
Maximale stoomverdeling
100% actieve stoomgaten voor maximale stoom verdeling. 30% meer stoomgaten dan in vorige Ultragliss modellen zodat het strijken nog sneller gaat met perfecte resultaten.
Durilium Airglide strijkzool
De nieuwe Durilium AirGlide strijkzool heeft het beste glijvermogen dat Tefal te bieden heeft. Optimale verdeling van de stoom, indrukwekkende prestaties en een gepatenteerde technologie voor een langere levensduur en nog langer strijkplezier.
Eco-stand voor energie besparing
Verbruik tot 20% minder energie door de eco-stand te gebruiken, voor milieubewuste kledingverzorging en lagere energiekosten
De precisiepunt zorgt voor veel strijkgemak
De precisiepunt van de strijkzool zorgt ervoor dat ook lastige plekken zoals rondom knopen eenvoudig te bereiken zijn.
Moeiteloos verticaal stomen
Stoom delicate en grote kledingstukken gemakkelijk met de verticale stoomfunctie; ideaal voor het verwijderen van kreukels uit pakken en andere hangende kledingstukken, zelfs gordijnen.
Langdurige prestaties
De slijtvaste, krasbestendige strijkzool zorgt ervoor dat je strijkijzer optimaal blijft presteren. Van deze stoomstrijkijzer zal je jaren plezier hebben.
15 jaar repareerbaarheid
Sinds 1 januari 2022 heeft Tefal ingevoerd dat dit product wordt aangeboden met een reparatieverplichting van 15 jaar. Dat houdt in dat u eenvoudig uw aangekochte apparaat kunt laten repareren tegen een eerlijke prijs. Indien een onderdeel stuk gaat binnen 15 jaar na aankoop, kunt u deze aanmelden bij het reparatiecentrum in Nederland via de website van Tefal. Op deze manier stimuleren wij duurzaamheid, doordat de kosten van een reparatie vaak minder hoog zijn dan vervanging van een product.