Tefal stoomstrijkijzer Easygliss Plus FV5737

59.99

Tefal | Huishoudelijke apparaten | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Artikelnummer: 3121040075845 Categorie:

Beschrijving

Werk je strijkgoed sneller en makkelijker weg met het Easygliss Plus stoomstrijkijzer. Dit strijkijzer is uitgerust met de Tefal Durilium Airglide Technology strijkzool die, dankzij een vermogen van 2500 Watt, in een mum van tijd opgewarmd is. Zo kun je direct aan de slag.
Het EASYGLISS PLUS strijkijzer: glijvermogen en efficiëntie
Zie jij ook zo op tegen het strijken van die berg wasgoed? Het Easygliss Plus strijkijzer gaat je hierbij goed helpen. De extra dunne Durilium Airglide Technology strijkzool glijdt moeiteloos over al je wasgoed heen; deze strijkzool biedt zelfs het beste glijvermogen in zijn klasse.
2500 Watt aan vermogen zorgt ervoor dat de zool snel opgewarmd is, en geeft een continue stoomafgifte van 45 g/min. Zo werk je die berg wasgoed snel weg. Een extra krachtige stoomstoot van 220 g/min. Zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vouwen en kreuken moeiteloos verdwijnen. De automatische uitschakeling zorgt voor extra veiligheid en voorkomt onnodig stroomverbruik. Verder houdt de druppelstop je wasgoed netjes droog en schoon, en de 100% actieve stoomgaten zorgen voor een perfecte stoomverdeling en -dekking.
Productvoordelen Tefal Easygliss Plus Stoomstrijkijzer FV5737
* Durilium Airglide strijkzool: ervaar perfect glijvermogen en nóg betere prestaties
* Snel opgewarmd stoomstrijkijzer: 2500 Watt aan vermogen zorgt voor een korte opwarmtijd
* Ervaar snelle en effectieve resultaten: continue stoomafgifte van 45 g/min. Zorgt voor buitengewone prestaties
* Uitzonderlijke stoomkracht: een stoomstoot van tot wel 220 g/min. Kan zelfs de meest hardnekkige kreuken en vouwen aanVerbeterde veiligheid: de automatische uitschakeling zorgt ervoor dat het strijkijzer niet per ongeluk aan blijft staan als je de kamer uitloopt; weer een zorg minder
* Druppelstop voorkomt vlekken op je schone wasgoed
* Optimale stoomverdeling: 100% actieve stoomgaten zorgen voor uitstekende stoomdekking op het strijkgoed
* Perfecte precisie: de precisiepunt maakt het strijken van normaliter moeilijk te bereiken plekjes, zoals kragen en rondom knopen, makkelijker
* Eenvoudig gebruik: de automatische stoomfunctie zorgt voor perfecte resultaten
* Makkelijk bijvullen: het waterreservoir is eenvoudig bij te vullen dankzij de extra grote vulopening
* Duurzaam: het strijkijzer is zeer slijtvast en zal jaren meegaan
* Veelzijdig en makkelijk in gebruik: verticale stoomfunctie voor delicate en grote kledingstukken; ook geschikt voor pakken en gordijnen
* Moeiteloos onderhoud: een anti-kalksysteem houdt je strijkijzer in perfecte conditie voor gegarandeerde prestatiesBen je opzoek naar een bijpassende strijkplank? Kijk dan op deze pagina () voor een geschikte strijkplank bij deze Tefal stoomstrijkijzer.
15 jaar repareerbaarheid
Sinds 1 januari 2022 heeft Tefal ingevoerd dat dit product wordt aangeboden met een reparatieverplichting van 15 jaar. Dat houdt in dat u eenvoudig uw aangekochte apparaat kunt laten repareren tegen een eerlijke prijs. Indien een onderdeel stuk gaat binnen 15 jaar na aankoop, kunt u deze aanmelden bij het reparatiecentrum in Nederland via de website van Tefal. Op deze manier stimuleren wij duurzaamheid, doordat de kosten van een reparatie vaak minder hoog zijn dan vervanging van een product.