Tefal stoomgenerator Express Vision SV8150

199.99

Tefal | Huishoudelijke apparaten | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Artikelnummer: 3121040086209 Categorie:

Beschrijving

Superkrachtig met unieke LED vision
De Tefal Express Vision stoomgenerator biedt de perfecte balans tussen hoogwaardig strijken en een handig, gebruiksvriendelijk design. Superkrachtige stoom komt samen met het baanbrekende Easy LED Vision-systeem om de weg naar gemakkelijker strijken te verlichten – met het lichtje op de punt van het strijkijzer om overal volledig zicht te hebben – terwijl functies zoals technologie zonder instelling, een uitneembare kalkverzamelaar, en een groot waterreservoir ervoor zorgen dat kleding elke dag weer moeiteloos wordt verzorgd. De krachtige, duurzame stoomgenerator die je strijkgoed verlicht. Met superkrachtige stoom en eenvoudig onderhoud voor duurzame prestaties, biedt de Tefal Express Vision stoomgenerator het complete pakket voor een gemakkelijkere kledingverzorging. De oplossing voor kledingverzorging die elke uitdaging aangaat. Daarnaast is de Tefal Express Vision uitgeroepen tot Best Reviewed door Kieskeurig.
Specificaties
* Superkrachtige stoom: de 130 g/minuut continue stoomproductie en 6,8 bar pompdruk verzekeren je van snelle strijkresultaten, en met de 490 g/minuut stoomstoot worden zelfs de meest hardnekkige kreuken aangepakt.
* LED verlichting: ontdek het baanbrekende easy LED vision-systeem voor totaal gemak: een lampje op de punt van het strijkijzer verlicht de weg naar perfecte resultaten en biedt goed zicht op het strijkgoed, waar je ook bent.
* Technologie zonder instellingen: geen risico op brandplekken. De technologie zonder instellingen zorgt voor de perfecte combinatie van stoom en temperatuur voor gemakkelijk, risicovrij strijken en elke keer weer perfecte resultaten.
* Probleemloos onderhoud: voor een apparaat waarop je dag in dag uit kunt rekenen, de uitneembare kalkverzamelaar zorgt voor langdurige stoomprestaties en probleemloos onderhoud.
* Lange strijksessies: de grote watertank van 1,8 liter is ontworpen voor maximale autonomie en minder vaak bijvullen – met de mogelijkheid om tijdens de strijksessie bij te vullen voor maximaal gemak.
* Gemaakt in Frankrijk: volledig ontworpen en geproduceerd in Frankrijk volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor de beste vakmanschap en deskundigheid wordt gegarandeerd.
* 15-jaar repareerbaar: een 15 jaar repareerbaar product – met lage kosten, snelle levering vanuit 6200 reparatiecentra wereldwijd – onderdeel van onze commitment om het milieu te helpen beschermen en afval te verminderen.
* Energiebesparing: een hoogwaardige eco-stand bespaart tot 30% meer energie* en biedt tegelijkertijd efficiënte kledingverzorging die geschikt is voor alle reguliere kledingstukken. *vergeleken met het gebruik van de stoomgenerator op de normale stand15 jaar repareerbaarheid
Sinds 1 januari 2022 heeft Tefal ingevoerd dat dit product wordt aangeboden met een reparatieverplichting van 15 jaar. Dat houdt in dat u eenvoudig uw aangekochte apparaat kunt laten repareren tegen een eerlijke prijs. Indien een onderdeel stuk gaat binnen 15 jaar na aankoop, kunt u deze aanmelden bij het reparatiecentrum in Nederland via de website van Tefal. Op deze manier stimuleren wij duurzaamheid, doordat de kosten van een reparatie vaak minder hoog zijn dan vervanging van een product.