Tefal Express Steam FV2839 Stoomstrijkijzer

39.99

Tefal | Huishoudelijke apparaten | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Artikelnummer: 3121040081945 Categorie:

Beschrijving

Dit Tefal stoomstrijkijzer is ontworpen om snelle en langdurige prestaties te leveren en helpt je om jouw strijkgoed in een mum van tijd aan te pakken.
Hij is uitgerust met een vermogen van wel 2400 watt en heeft een stoomstoot tot wel 185 g/min die diep in de vezels van je kleding doordringt om zelfs de meest hardnekkige kreukels te verwijderen. Daarnaast heeft dit strijkijzer een duurzame, krasvaste, keramische strijkzool en een groot waterreservoir. Ook je gordijnen kunnen gestreken worden omdat dit strijkijer ook verticaal te gebruiken is.
Productvoordelen Tefal Express Steam Stoomstrijkijzer FV2839
Krachtig: 2400W aan vermogen voor snel opwarmen en efficiënt strijken
Snel: Een stoomstrijkijzer uitgerust met een keramische strijkzool voor soepel glijvermogen, 
Verwijder kreukels: Een stoomstoot tot wel 185 g/min voor hardnekkige kreukels en vouwen.
Gemakkelijk te gebruiken: Een groot en gemakkelijk bij te vullen waterreservoir en een sproeiknop om jouw strijkgoed indien nodig te bevochtigen.
Anti-drupbeveiliging: Het antidruppelsysteem voorkomt dat er watervlekken op jouw strijkgoed gemaakt worden.
Een krachtig strijkijzer dat snel opwarmt en efficiënt strijkt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
15 jaar repareerbaarheid
Sinds 1 januari 2022 heeft Tefal ingevoerd dat dit product wordt aangeboden met een reparatieverplichting van 15 jaar. Dat houdt in dat u eenvoudig uw aangekochte apparaat kunt laten repareren tegen een eerlijke prijs. Indien een onderdeel stuk gaat binnen 15 jaar na aankoop, kunt u deze aanmelden bij het reparatiecentrum in Nederland via de website van Tefal. Op deze manier stimuleren wij duurzaamheid, doordat de kosten van een reparatie vaak minder hoog zijn dan vervanging van een product.