Tefal droogstrijkijzer FS4020

24.99

Tefal | Huishoudelijke apparaten | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Artikelnummer: 3121040042373 Categorie:

Beschrijving

Dit Tefal FS4020 droogstrijkijzer is een eenvoudig, maar oerdegelijk apparaat voorzien van een PTFE anti-kleefzool. Hierdoor glijdt de strijkijzer gemakkelijk over de kleding en het textiel. Dit strijkijzer is gemakkelijk in gebruik met een regelbare warmte-instelling en bevat bovendien een spitse punt voor precies strijkwerk. Bijvoorbeeld voor het strijken tussen de knoopjes van een overhemd is dat erg handig. Het model van Tefal bevat een snoer van 2 meter en oververhittingsbeveiliging en een vermogen van maar liefst 1200 Watt.
Productvoordelen Tefal Easy Dry FS4020 droogstrijkijzer
* Handig: licht, stabiel en gemakkelijk te hanteren.
* Comfortabel: Het Easycord tuimelsnoer houdt het snoer weg van de strijkplank, om extra kreukels te voorkomen.
* Praktisch en veilig: een controlelampje laat zien of het strijkijzer is ingeschakeld.
* Makkelijk op te bergen: gewoon het snoer rond het strijkijzer wikkelen.
* 1200 W: voor snel en doeltreffend strijken.Ben je opzoek naar een bijpassende strijkplank? Kijk dan op deze pagina () voor een geschikte strijkplank bij deze Tefal droogstrijkijzer.
15 jaar repareerbaarheid
Sinds 1 januari 2022 heeft Tefal ingevoerd dat dit product wordt aangeboden met een reparatieverplichting van 15 jaar. Dat houdt in dat u eenvoudig uw aangekochte apparaat kunt laten repareren tegen een eerlijke prijs. Indien een onderdeel stuk gaat binnen 15 jaar na aankoop, kunt u deze aanmelden bij het reparatiecentrum in Nederland via de website van Tefal. Op deze manier stimuleren wij duurzaamheid, doordat de kosten van een reparatie vaak minder hoog zijn dan vervanging van een product.