Swiffer 3D Clean droge vloerdoekjes navulling – 14st

12.49

Swiffer | Schoonmaakartikelen | Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis

Artikelnummer: 8006540001257 Categorie:

Beschrijving

Swiffer 3D Clean is de nieuwe, premium lijn van Swiffer. Deze Swiffer 3D collectie biedt een 360 graden stofdoek waardoor het afstoffen nog gemakkelijker en sneller gaat. Deze verpakking bestaat uit 14 droge vloerdoekjes.
Deze Swiffer 3D clean droge vloerdoekjes zijn 3x dikker ten opzichte van de reguliere Swiffer vloerdoekjes. Hiermee wordt de vloer nog schoner en kom je makkelijker bij moeilijk te bereiken plekken. Bereik betere schoonmaak resultaten met deze Swiffer 3D vloerdoekjes. Deze vloerdoekjes zijn ideaal ter aanvulling op je stofzuiger, om het fijne stof dat overblijft op te nemen of om tussendoor schoon te maken. De ultradikke, droge vloerdoekjes nemen eenvoudig stofdeeltjes, haren en allergenen op. 
De 360° draaikop van de Swiffer Vloerreiniger navigeert gemakkelijk in hoeken en randen. De vloerreinigerkoppen zijn plat zodat je zelfs moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken, zoals onder de bank, het bed of in de kasten waar een stofzuiger niet kan komen. Goed om te weten: de droge vloerdoekjes van Swiffer zijn handig om het haar van je huisdieren, dat constant uitvalt, te verwijderen of als je last hebt van een stofallergie. De Swiffer droge vloerdoekjes kunnen worden gebruikt op elk hard oppervlak, zoals al dan niet geboend linoleum, vinyl, keramische tegels en behandelde houten vloeren. 
Deze Swiffer 3D Clean vloerdoekjes passen op elke Swiffer Sweeper steel.
Unieke kenmerken
* 360 graden stofdoek
* Stoft tot 50% beter versus een katoenen stofdoek
* Vangt en houdt tot 3x meer stof versus een katoenen stofdoek
* Werkt op elke, droge ondergrond
* Swiffer 3D Clean Duster is het juiste middel om stof, haar en allergenen van huisstofmijt aan te pakken
* De nummer 1 van Swiffer