Aanbieding!

Schwarzwald AP6006 – Luchtreiniger – Purificateur D’Air – H13 Hepa-Filter 99.98% – Active Carbon Filter – 4 Speed Fan – <73M2

229.95

Verzendkosten €0.00 | Schwarzwald | new

Artikelnummer: 8720387524037 Categorie:

Beschrijving

De Schwarzwald AP6006 luchtreiniger is een high-tech oplossing voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in jouw woonkamer, slaapkamer, kantoor, winkel of restaurant. Dankzij het H13 HEPA-filter, dat 99,98% van de fijnstofdeeltjes uit de lucht filtert, wordt de lucht in jouw huis schoner en gezonder. Hierdoor kan je ademhalen zonder je te hoeven bekommeren om de luchtverontreiniging.
Standen en Frisse lucht
Met de actieve koolstoffilter worden onaangename geuren uit de lucht verwijderd, waardoor jouw huis ook nog eens frisser gaat ruiken. De luchtreiniger heeft 4 verschillende snelheden, zodat je zelf de juiste instelling kunt kiezen die past bij de grootte van de ruimte en de hoeveelheid luchtverontreiniging. Daarnaast heeft hij ook nog allerlei andere functies waardoor je het apparaat volledig naar jouw wensen kan instellen.
Design en ruimte
De luchtreiniger is speciaal ontworpen voor kamers tot 73 m2, dus voor de middelgrote kamers of kantoorruimtes. Het compacte en stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat de luchtreiniger een mooie aanvulling is op elke woning en bovendien makkelijk te verplaatsen is. Met de Schwarzwald AP6006 luchtreiniger kan je genieten van een gezonde en schone lucht in jouw huis of kantoor. De combinatie van het HEPA-filter en de actieve koolstoffilter zorgt voor een uitstekende luchtverbetering, zodat je met een gerust hart kunt ademhalen.

X