Philips SENSEO® Select koffiepadmachine CSA230/90 rood

94.99

Philips Senseo | Keukenapparaten | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Artikelnummer: 8710103932918 Categorie:

Beschrijving

Met de Senseo Select CSA230/90 geniet je van heerlijke koffie, precies zoals jij dat lekker vindt. Met één druk op de knop kies je uit drie verschillende koffievariaties. Zo geniet je moeiteloos op elk moment van jouw perfecte kopje Senseo. 
Koffievariatie voor elk moment met Senseo Select CSA230/90
Met de Intensity Plus-schakelaar kies je uit drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken. Zet de schakelaar om en ga voor een klassieke koffie, een intense koffie of een rijke espresso. Zo heb je altijd het kopje koffie dat past bij jouw smaak. Daarnaast geniet je keer op keer van een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje op elk kopje koffie. Onder de koffietuit passen één of twee kopjes tegelijk. In minder dan een minuut heb je al twee kopjes Senseo koffie op tafel staan. 
Meer gemak voor jou
De koffietuit van de Senseo machine is in hoogte verstelbaar. Zo pas je de positie van de koffietuit gemakkelijk aan op je favoriete kop of mok. Ook vul je de watertank eenvoudig bij door het uitneembare reservoir. Ben je klaar met koffiezetten? Dan zal het Senseo apparaat uit zichzelf uitschakelen voor de veiligheid en om energie te besparen. Als het tijd is om je machine te ontkalken dan zal het ontkalkingslampje van de koffiepadmachine automatisch oplichten. Ontkalk elke drie maanden met een Senseo ontkalker () om je apparaat vrij te houden van kalk, voor een maximaal koffievolume, perfecte koffietemperatuur en om de levensduur van je apparaat te maximaliseren. Gebruik geen azijn, dit heeft een negatieve invloed op de smaak en kan je apparaat beschadigen. 
Oog voor het milieu  
Deze Senseo Select geef je niet alleen de beste koffie-ervaring, maar is ook ontworpen met het oog op het milieu. Het Senseo apparaat heeft een lager energieverbruik en met de functie 'onmiddellijk starten' wordt jouw kopje koffie direct gezet zodra de machine is opgewarmd. Om te zorgen voor een duurzamere Senseo machine is het apparaat ook gemaakt met minder onderdelen en meer gerecyclede materialen.
Gratis welkomstpakket
Registreer je Philips Senseo apparaat op senseo.nl via SENSEO® Machine registratie () en ontvang een gratis welkomstpakket.
Benieuwd naar andere Philips Senseo apparaten? Bekijk hier () het gehele assortiment.