PGA Tour: Road to the Masters | PlayStation 5 | Gebruikt

59.99

Verzendkosten 0.00 | Electronic Arts | Gebruikt | Sport | PlayStation 5

Artikelnummer: 5030941123808 Categorie:

Beschrijving

In Season 1: Road to the Masters sla je af op Augusta National, waar je kunt strijden om een Green Jacket. Speel unieke uitdagingen en voltooi missies die zijn geïnspireerd door de Masters. Krijg toegang tot fantastische nieuwe content, golfuitrustingen om je golfer aan te passen en online toernooien om je vaardigheden op het parcours te testen.

EA SPORTS PGA TOUR is de exclusieve thuisbasis van de Majors en beschikt over Pure Strike voor superieure golf-gameplay, mogelijk gemaakt door ShotLink®, en ongeëvenaarde toegang tot de meest exclusieve golfbanen ter wereld.

Thuisbasis van de Majors

EA SPORTS PGA TOUR is de exclusieve thuisbasis van de Majors, met onder andere het Masters Tournament, het PGA Championship, het U.S. Open Championship en The Open Championship.

Pure Strike mogelijk gemaakt door ShotLink®
Pure Strike, dat mogelijk wordt gemaakt door officiële PGA TOUR ShotLink®- en TrackMan-gegevens, biedt unieke golfswings die vloeiend aanvoelen en realistische resultaten geven bij elke golfslag. Pure Strike combineert golfspecifieke tendensen met unieke parcours-dynamiek en revolutionair balgedrag voor de beste golfspelervaring.

Jouw carrière, jouw manier
Naarmate je golfspel verbetert, maak je meer kans om Major-kampioen te worden. Creëer een golfer en pas die aan, ontwikkel je vaardigheden met nieuwe Shot Types, doe tijdens het spelen diepere kennis op en leer hoe je elk parcours benadert als een prof.

De meest exclusieve parcoursen ter wereld
De tee is van jou op 30 parcoursen, waaronder de meest exclusieve parcoursen ter wereld, ontworpen in verbluffende kwaliteit met Frostbite™, zodat je van meer fijnere golfdetails kunt genieten dan ooit tevoren.