Gordo 106 (losse cassette) | Atari Lynx | Gebruikt

30.00

Verzendkosten 2.99 | Atari | Gebruikt | Platform Game

Artikelnummer: 1716872900los Categorie:

Beschrijving

Gordo is een zielige laboratoriumaap die gevangen zit in de diepe krochten van N. Human, Inc., terwijl hij een eenzaam en miserabel leven leidt. Hij zit opgesloten in kooi 106 en wordt vreselijk uitgebuit. Maar op een dag verandert alles. Gordo ondergaat een nucleair experimant dat zijn hersencapaciteit vergroot. Met zijn nieuwe vergaarde intellect kan Gordo ontsnappen uit zijn kooi en al zijn dierenvrienden bevrijden.

De speler gaat met Gordo door circa 20 levels van het N, Human, Inc. gebouw, terwijl je gevangen konijnen en puppies bevrijdt. Onderweg moet Gordo kwaadaardige wetenschappers, jagers en monsters verslaan of ontwijken. Gordon gooit met appels om zijn tegenstanders uit te schakelen en hij kan een paar klappen opvangen voor hij doodgaat. Sommige vijanden vereisen meer gegooide appels om dood te gaan.

Gordo kan zijn weg rennen, springen en slingeren door de levels heen. Er zit geen tijdslimiet op de levels, dus hij kan de levels ontdekken en dieren bevrijden naar hartenlust. De aapheld kan altijd meer appels oppakken om mee te gooien of bananen om zijn health aan te vullen. Hij begint het spel met zes levens en kan er meer verdienen door het spel heen. Uiteindelijk moet Gordo het misschien wel opnemen tegen de kwaadaarde N. Human zelf…