Evil Inside | PlayStation 5 | Gebruikt

22.99

Verzendkosten 2.99 | Just for Games | Gebruikt | Adventure | PlayStation 5

Artikelnummer: 8437021082081 Categorie:

Beschrijving

Evil Inside is een first-person psychologisch horrorspel. Na de dood van zijn moeder en de arrestatie van zijn vader ervoor, probeert onze hoofdpersoon Mark contact met haar op te nemen via via een spiritueel bord, die op mysterieuze wijze explodeert en ervoor zorgt dat Mark verdwijnt. Dat is waar het allemaal begon: een reeks paranormale gebeurtenissen zal hem kwellen terwijl hij probeert de fragmenten van het spirituele bord te verzamelen en zo te ontdekken wat er daadwerkelijk gebeurt is.

De speler zal als Mark spelen, een tiener die de leiding heeft over zijn kleine broertje, omdat hij zojuist het verlies van zijn moeder heeft geleden en zijn vader daarvoor in de gevangenis zit. Onthul de visioenen en angsten die Mark kwellen. Hij is de enige die er vanaf wist… of toch niet!?

Het doel is om de fragmenten van het spirituele bord die in het huis zijn gevonden te verzamelen om contact op te nemen met Rose, haar* moeder, om natuurlijk de waarheid te ontdekken.

Het hele argument van Evil Inside speelt zich af in een mysterieus huis… Nou ja, bijna alles. Verken het huis van Mark dat voortdurend verandert. Langzaam zal de sfeer veranderen. Niets is wat het lijkt. Versla je angsten. Zie terreur en waarheid onder ogen. Maar bovenal… geniet van een echte horrorervaring.

Alles is heel vreemd gegaan. Waarom deed papa dat? Hij zit nu in de gevangenis. Hij was een goed mens… Er klopt iets niet. Ik moet de waarheid weten… Maar alleen zij weet het. Als ze wist het. Ik moet met haar praten, ik moet de waarheid ontdekken. Wat is er echt gebeurd?

Je zit op de bank. De situatie overwint je. In zeer korte tijd heeft jouw leven een wending van 180 genomen. Bijna zonder het te beseffen, woon je alleen. Je moet zorgen voor kleine broertje. Je gaat naar de keuken, je hoort gekraak. Het lampje knippert plotseling. Je bent alleen, althans dat is wat je denkt. Ondanks dit alles blijft het je achtervolgen om de waarheid niet te kennen, er is niets duidelijk in dit hele verhaal. Er klopt iets niet…

Je grootste angsten komen uit. Eenzaamheid en duisternis vallen je binnen. Wat is er aan de hand? En wat is er met die melodie…