Curved Space | PlayStation 5 | Gebruikt

16.99

Verzendkosten 2.99 | Mindscape | Gebruikt | Shoot em Up | PlayStation 5

Artikelnummer: 5016488137546 Categorie:

Beschrijving

Old-school shoot em up genre nu opnieuw uitgevonden in 3D met Curved Space.

Curved Space is een intens arcade-achtig twin-stick shooter dat de klassieke formule neemt en deze in de vreemdse verten van de ruimte slingert. Ga de strijd aan met kosmische spinnen in gekromde landschappen waar kogels zich aan het terrein kleven terwijl de horizon scherp buiten zicht zakt.

Geïnspireerd door arcadeklassiekers, spelers moeten jagen naar wapenpower-ups en -upgrades, terwijl ze vijandelijk vuur ontwijken, interdimensionaal ongedierte overhoop schieten en worstelen met enorme eindbazen. Eenvoudig te leren terwijl je je een weg baant door de vertakkende verhaalmodus, maar moeilijk te beheersen als je de glorie van het klassement najaagt.

Kenmerken:
– Shmup opnieuw uitgevonden: Geniet van de chaotische actie van traditionele 2D shoot em ups in een verwrongen 3D-omgeving. Beklim muren, spring naar de andere kant en ervaar adembenemende uitzichten.
– Speel in je eigen stijl en heers in het klassement: Beleef de spannende reis van je ruimtepiloot in de Campagne-modus. Ga nieuwe uitdagingen aan, test je vaardigheden en jaag op een positie in het klassement in Daily Runs, Arena, Survival en Endless gamemodi.
– Upgrade en vernietig de vijand: Verzamel een veelheid aan vaardigheids- en wapenupgrades. Wapens zijn gevarieerd (van lasers tot vlammenwerpers!) met elk hun eigen voor- en nadelen.
– Berijd de synthwave: Kom in de stemming met een hoog-energetische synthwavesoundtrack in samenwerking met FiXT Neon, met artiesten als Scandroid, 3Force en Fury Weekend.