California Games (losse cassette) | Atari Lynx | Gebruikt

20.00

Verzendkosten 2.99 | Overig | Gebruikt | Overig

Artikelnummer: 7042882900los Categorie:

Beschrijving

Het is tijd om het bord te waxen, zonnebrandcrème op te smeren en je zonnebril te pakken! In California Games kunnen maximaal twee spelers (met een ComLynx-kabel) strijden om punten in vier evenementen: halfpipe-skateboard, footbag, surfen en BMX-fietsen. Alle spellen worden gespeeld vanuit een horizontaal perspectief en zijn op zichzelf staande evenementen, wat betekent dat er geen enkele computer-tegenstander is om mee geconfronteerd te worden.

Punten worden toegekend voor bepaalde tricks, zoals flipping van de fiets tijdens sprongen in het BMX-evenement, tijdens het surfen door 360°´s in de lucht te maken en trucs in de lucht uit te voeren terwijl je over de Half Pipe snelt. Het doel van de Foot Bag-game is om de tas zo lang mogelijk in de lucht te houden, met bonuspunten die worden toegekend voor headbounces of het raken van de meeuw die boven je hoofd vliegt!

Alle activiteiten hebben ook een tijdslimiet, dus spelers moeten proberen zoveel mogelijk punten te verdienen voordat de tijd om is. Haal de top drie scores in elk evenement en je kan je initialen invoeren. Absoluut gnarly, kerel!

Deze game werd meegeleverd bij alle Deluxe Lynx-pakketten die in 1989 werden verkocht.