DELL P2217H 22″ Zwart, geen stand/voet 1920 x 1080,DisplayPort, HDMI, VGA, Grade B | refurbished

55.00

Verzendkosten 8.99 | refurbished | Hardware

Artikelnummer: 539706374457 Categorie:

Beschrijving

Grade B
DELL P2210 22″ Zwart No STAND  1920 x 1080
DisplayPort, HDMI, VGA
12 Maanden garantie
NO STAND Included
Vraag een vrijblijvend offerte aan!
Maas Computers
Tel: +31850203750
offerte@maascomputers.nl
verkoop@maascomputers.nl
Productiever dan ooit.
De Dell P2217H tilt productiviteit op de werkplek naar een hoger niveau zonder dat dit ten koste gaat van comfort en gebruiksgemak.
– Speciaal ontworpen voor comfort en gebruiksgemak: met diverse verstelfuncties, dunne randen en meerdere connectiviteitspoorten.
– Verbeterde kijkervaring: uw ogen raken minder snel vermoeid met Dell ComfortView en trilvrije weergave wanneer u de levendige en heldere beelden bekijkt over een ultrabrede kijkhoek.
– Betrouwbaar en verantwoord: krijg gemoedsrust met Premium Panel Guarantee, Advanced Exchange Service en een ecologisch verantwoord ontwerp.
Speciaal ontwikkeld voor comfort en gemak.
U kunt de monitor eenvoudig instellen op de gewenste hoek, hoogte en stand om zonder gedoe te genieten van geweldige beelden op meerdere monitoren.
– Een naadloze workflow: dankzij de dunne randen is de kijkervaring op meerdere monitoren geweldig met nauwelijks onderbrekingen.
– Veelzijdigheid waarop u kunt rekenen: de monitor is volledig verstelbaar. Pas de hoogte aan en kantel, draai en roteer de monitor zoals u dat wilt.
– Meer manieren om verbonden te blijven: met meerdere poorten op de onder- en zijkant van de monitor kunt u eenvoudig verschillende apparaten aansluiten.
Verbeterde kijkervaring
De P2217H is perfect voor professionals die lange dagen maken voor een monitor en indrukwekkende beelden willen die niet vermoeiend zijn voor de ogen.
– Helderheid: krijg een uitstekende beeldkwaliteit met consistente kleurweergave over een ultrabrede kijkhoek en een hoge dynamische contrastverhouding van 4 miljoen:1.
– Werk comfortabel met minder stress: Dell ComfortView vermindert de straling van schadelijk blauw licht en als de monitor is aangesloten op gelijkstroom, is de kijkervaring volledig trilvrij.
– Auto Mode en PowerNap: pas de kleurinstellingen voor uw applicaties aan of definieer voorinstellingen. En met PowerNap hoeft u zich minder zorgen te maken over energieverspilling wanneer u niet achter uw computer zit.