Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB Wi-Fi – Zwart

174.95

Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons | Samsung | Opgeknapt | Zwart

Artikelnummer: 8806088034881 Categorie:

Beschrijving

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi is een handige, compacte, snelle tablet van Samsung. Deze tablet heeft een fijn formaat maar doet onder de motorkap zeker niet onder voor zijn concurrenten. Dankzij de snelle hardware is multitasken een eitje en zul je weinig haperingen beleven. Het 9.7-inchscherm maakt de tablet niet bijzonder groot, en heeft daarnaast een fijn kijkformaat van 4:3. De QXGA-resolutie in combinatie met AMOLED-technologie zorgt voor een extra fijne kijkervaring, ideaal voor Netflix, YouTube, of andere media-content.
Razendsnelle hardware
De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is een mid-range tablet waarmee je erg gemakkelijk kunt multitasken. De Snapdragon 652-processor heeft acht kernen die samenwerken om je tablet-ervaring zo vloeiend mogelijk te houden. Hierdoor kun je erg gemakkelijk meerdere apps tegelijk gebruiken! Een makkelijke manier om dit te doen is met de Multitasking-functionaliteit. Hiermee splits je het scherm in twee delen, waardoor je twee apps op het scherm open kan hebben staan. Zo kun je bijvoorbeeld Facebook open hebben terwijl je een video op Youtube bekijkt!
Mooi scherm voor alle multimedia
Het bekijken van filmpjes is een waar genot op deze S2 tablet. Dankzij de Super AMOLED-technologie en de resolutie van 2048×1536 spatten de kleuren van je scherm in hoge kwaliteit. Netflixen, Youtuben, TV-kanalen bekijken, het kan allemaal.
Android Tablet
Dankzij Android zijn de grenzen van deze tablet eindeloos. Je hebt toegang tot de Google Play Store, waar je al je favoriete apps kunt downloaden. Veel van deze apps zijn ook geoptimaliseerd voor tablet-gebruik! Zo download je snel en gemakkelijk de leukste spelletjes en de handigste applicaties.
Kids Mode
Een handige app voor Samsung Tablet-gebruikers is Kids Mode. Met Kids Mode kun je je tablet met een gerust hart aan je kind geven, zonder dat je bang hoeft te zijn voor ongewenste aankopen of vervelende software. In de educatieve leeromgeving leren de kinderen van alles, terwijl ze lol hebben!

X