Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB Wi-Fi + 4G – Wit – Simlockvrij

194.95

Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons | Samsung | Opgeknapt | Wit

Artikelnummer: 8806086258760 Categorie:

Beschrijving

De Samsung Galaxy Tab S T700 8.4 16GB WiFi Titanium Bronze is onderdeel van de eerste tablets binnen de Tab S-lijn van Samsung. Deze serie met tablets bevat high-end tablets met Super AMOLED-schermen. De tablet heeft een 8.4-inch scherm met een resolutie van 1600×2560 pixels. Android 4.4 KitKat is het besturingssysteem, waarbij u toegang heeft tot de Google Play Store met duizenden applicaties. Het opslaggeheugen van de tablet is 16GB, wat u kunt uitbreiden met een microSD-kaartje of met online opslagdiensten. Tot slot kunt u ook navigeren met de tablet, met dank aan GPS en Google Maps.
Vingerafdruk sensor
De Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB WiFi Black heeft een bijzondere manier om beveiligd te worden. U kunt het scherm namelijk vergrendelen door middel van uw vingerafdruk. Op deze manier is uw tablet persoonlijk beveiligd en kunnen anderen niet zomaar uw tablet ontgrendelen. U kunt met de Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB WiFi Black foto’s maken in hoge kwaliteit. De camera aan de achterkant heeft namelijk 8 megapixels en een LED-flitser. Ook aan de voorkant zit een camera, deze heeft 2,1 megapixels. Bestanden kunt u verzenden naar andere apparaten met Bluetooth 4.0.
Octa-core processor
De Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB WiFi Black heeft een waanzinnig goede processor. De 1,9GHz octa-core processor drijft de tablet aan en voorziet deze van een waanzinnige snelheid. Bovendien kunt u goed multitasken met de Samsung Galaxy Tab S 8.4, want dankzij het werkgeheugen van 3GB kunt u moeiteloos switchen tussen verschillende applicaties. Wanneer u bezig bent met een e-mail schrijven kunt u dus gerust even naar Google Maps gaan om een adres op te zoeken of naar YouTube gaan om een filmpje te bekijken! Met de Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB WiFi Black is het allemaal mogelijk!

X