Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) 8GB Wi-Fi Zwart

119.95

Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons | Samsung | Opgeknapt | Zwart

Artikelnummer: 8806088294759 Categorie:

Beschrijving

De Samsung Galaxy Tab A is de opvolger van de Tab 4. De schermverhouding is net iets anders, de camera’s zijn iets beter en de software heeft een update gekregen.
Nieuw design
De Samsung Tab A is slechts 8.5 mm dik en weegt nog minder dan een halve liter water. Met het nieuwe formaat en het dunne, lichte design ligt de Tab A lekker in de hand en kan je er uren van genieten. Ook de batterij heeft genoeg capaciteit om dit te kunnen ondersteunen.
Camera
De camera van de Samsung Galaxy Tab A heeft ook een upgrade gekregen. Aan de achterkant bevindt zich een 8 megapixel camera, aan de voorkant zit er een met 2 megapixels. Daarnaast heeft Samsung nog een aantal features toegevoegd waarmee het maken van een goede foto nog makkelijker wordt.
Zo ben je er met de Auto Focus optie altijd zeker van dat je een scherpe foto maakt. Kun je met de One Shot Modus gemakkelijk wisselen tussen het maken van een foto en een video. En schiet je met de Continuous Shot super snel foto’s achter elkaar door de fotoknop lang ingedrukt te houden. Zo zit er altijd een foto tussen waar iedereen goed op staat.

X