Samsung Galaxy A70 128GB Dual – Koraal – Simlockvrij

259.95

Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons | Samsung | Opgeknapt | Koraal

Artikelnummer: 8801643845865 Categorie:

Beschrijving

Samsung Galaxy A70
De Galaxy A70 heeft een klassiek en minimalistisch design, met ingebouwde sensoren en een vingerafdruklezer direct op het scherm. De mobiele telefoon is gemaakt van 3D-glas en de zachte randen geven het gevoel dat hij veel kleiner is dan hij is.
Een scherm gemaakt voor nog grotere belevingen
De Galaxy A70 is uitgerust met een extra royaal 6,7-inch- scherm met hoge resolutie, die u alle ruimte biedt die u nodig heeft. Het scherm heeft een ingebouwde vingerafdruklezer en slechts een kleine ruimte voor de selfiecamera – dus of u nu uw favoriete serie streamt, gamet of uw fotos wilt bewerken tot ze perfect zijn, met het sAMOLED Infinity-U-scherm wordt uw beleving nog beter.
De triple camera biedt u alle nieuwe creatieve mogelijkheden
Nu kunt u fotos maken met dieptescherpte en breedte – die vlijmscherp worden, zelfs bij weinig licht. Alles dankzij Galaxy A70 triple camera, die bestaat uit een 32 MP- hoofdcamera met echt een hoge resolutie, gecombineerd met een 5 MP-dieptecamera en een groothoekcamera van totaal 123 °.
Uw persoonlijke fotoassistent
De perfecte fot – bij de eerste poging. De Galaxy A70 heeft ingebouwde intelligentie en aandacht voor detail. Eten in het middelpunt, een prachtige zonsondergang of u en uw vrienden: Scene Optimizer herkent omgevingen en motieven en kan licht en contrast aanpassen om elk beeld het juiste gevoel te geven.
A voor een batterij die uw tempo bijhoudt
De Samsung Galaxy A70 geeft meer, langer. De batterij van 4500 mAh biedt u een zeer lange gebruikstijd – en de super-sneloplader verkort de oplaadtijd

X