Samsung Galaxy A40 64GB Dual – Zwart – Simlockvrij

209.95

Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons | Samsung | Opgeknapt | Zwart

Artikelnummer: 8801643819910 Categorie:

Beschrijving

Op het scherpe 14,92 cm/5,9 inch** Infinity-U display van de Galaxy A40 komen ook kleine details heel groot tot zijn recht. Want het vrijwel volledige FHD+ Super AMOLED-display wekt uw muziek video’s en favoriete series in een schitterende beeldkwaliteit tot leven.
Het elegante, slanke en stijlvolle Galaxy A40 trekt de aandacht. Sluit zich door de decente massa is niet alleen aangenaam in de hand maar is door zijn hoogwaardige afwerking een echt pronkstuk. Het is in de vier kleuren black, White, Blue en koraal verkrijgbaar, die door hun glanseffect een modestatement.
De krachtige dubbele hoofdcamera van de Galaxy A40 bestaat uit een 16 MP-groothoeklens (F1,7) en een 5 MP ultragroothoekobjectief met een opnamehoek van 123 graden. Zo kun je elk moment haast vasthouden, zoals je hem met eigen ogen gezien hebt.
Ongeacht of epische landschappen of grote groepen foto’s, met de 5MP-ultragroothoek camera kun je dat in een beeld worden vastgelegd. En met de 16 MP-groothoekcamera kun je fantastische foto’s – overdag en ’s nachts maken, je beelden kunnen scherp, helder en levensecht en
De Galaxy A40 is zo smart dat het bepalen welke motieven je wilt fotograferen. Of een ongelooflijk zonsondergang of een lekker eten, de Galaxy A40 kiest automatisch een van 19 voorinstellingen, waarmee de helderheid en verzadiging wordt aangepast.
Op elke selfie moet het beste van jou te zien zijn. De 25 MP camera aan de voorkant van de Galaxy A40 ondersteunt je daarbij – selfies kunnen je beste kant in levendige kleuren markeren en met het live-focus kun je de achtergrond wazig te maken. De Smart Beauty-modus kan u bovendien op weg naar het favoriete selfie ondersteunen.
Met de Galaxy A40 kun je je echt uitleven. Maak je eigen AR emoji en elegante het voor je vrienden. Voeg uw foto’s stickers of andere filters toe en wees eenvoudig zelf creatief.
De Galaxy A40 is voor je klaar. Met een 3100 mAh-accu* heb je voldoende power voor je favoriete films of lange telefoongesprekken. En dankzij de snellaadfunctie** is de accu ook bliksemsnel weer opgeladen en het plezier gaat verder.
Met de Galaxy A40 kun je apps snel openen en games vloeiend spelen. En met 4 GB RAM en 64 GB intern geheugen* kun je veel opslaan en hoeft weinig te wachten.

X