Nokia Lumia 620 8GB – Zwart – Simlockvrij

69.95

Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons | Nokia | Opgeknapt | Zwart

Artikelnummer: 6438158546165 Categorie:

Beschrijving

Nokia presenteert de Lumia 625; een goede smartphone voor een zacht prijsje. Met dit toestel zult u niets tekort komen. De telefoon komt namelijk met een lekker groot krasvrij 4,7-inch touchscreen en een goede 5-megapixel camera. Dankzij de LED-flitser kunt u ook in donkere omgevingen uitstekende fotos en videos maken. Het toestel draait op het Windows Phone 8 besturingssysteem. Om het toestel van stroom te voorzien heeft Nokia deze uitgerust met een grote 2000 mAh accu. Deze is goed voor wel 15 uur bellen en tot wel 23 dagen standby voordat u het toestel weer moet opladen.
Beeldscherm
Grote schermen komen maar nauwelijks voor bij toestellen in de prijsklasse van de Nokia Lumia 625. Toch beschikt dit toestel over een mooi groot 4,7-inch touchscreen met een goede resolutie van 480 bij 800 pixels. Het voordeel van een groot scherm is dat er veel meer content op past, zonder dat het onoverzichtelijk wordt weergegeven. Een ander voordeel van het grote scherm is dat het on-screen toetsenbord groter is, wat het typen een stuk eenvoudiger maakt. Tevens kunt u uw mooiste fotos en videos, geschoten met de 5-megapixel camera, terugkijken op dit prachtige scherm. U kunt deze natuurlijk ook delen met al uw vrienden en familie via Bluetooth, NFC, WiFi of mobiel internet. Om het scherm van de Lumia 625 lang mooi te houden, is deze uitgerust met krasvrij Gorilla Glass 2.
Snelheid
De Nokia Lumia 625 behoort tot de Windows Phone 8 smartphones. Windows Phone 8 is een licht besturingssysteem. Voeg daar aan toe een snelle 1,2 GHz dualcore processor en haperingen en vastlopers behoren tot de verleden tijd. Applicaties openen razendsnel en het spelen van de zwaardere games is geen enkel probleem. Op een rap toestel als de Lumia 625 hoort natuurlijk ook snel internet. Vandaar dat dit toestel is uitgerust met een 4G antenne, waarmee het toestel gebruik kan maken van het snelle 4G mobiel internet netwerk.

X