Lenovo Yoga Tablet 3 Plus 10.1 32GB Wi-Fi Zwart

189.95

Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons | Lenovo | Opgeknapt | Zwart

Artikelnummer: 190576917182 Categorie:

Beschrijving

Perfecte metgezel voor zowel film- als tv-liefhebbers – de Lenovo Yoga Tab 3 Plus-tablet biedt een onberispelijk 2K-scherm, tot 18 uur batterijduur en JBL®-luidsprekers van bioscoopkwaliteit. En omdat hij zo draagbaar is, kunt u onderweg van al uw entertainment genieten.
Stijlvolle uitstraling
Steelt de show met zijn leerachtige textuur, slanke metalen chassis en ergonomische standaard, maar blijft zeer duurzaam dankzij de spatwaterdichte afwerking.
Filmisch geluid
De Yoga 3 Plus-tablet heeft 4 geïntegreerde JBL-luidsprekers aan de voorzijde en een krachtig Dolby® Atmos-geluidssysteem om een ??explosieve, heldere en omringende audio-ervaring te creëren om uw film-, gaming- en muziek-video-entertainment tot leven te brengen.
Cast naar groot scherm
Gebruik Lenovo Media Cast om draadloos content van Yoga 3 Plus naar je tv te streamen voor een grootschalige kijkervaring.
Van positie veranderen
Met behulp van In-Plane Switching-technologie kun je met de Lenovo Yoga 3 Plus het scherm vanuit elke hoek bekijken en toch genieten van een scherp beeld. De tablet is gebouwd met een roterend scharnier waarmee u hem op meerdere manieren kunt gebruiken, afhankelijk van uw veranderende staat. Hang hem op, houd hem vast, zet hem rechtop of kantel hem om de best mogelijke positie te krijgen.
Volledig opgeladen
De batterij is gebouwd om tot 18 uur mee te gaan op één lading, wat betekent dat je gemakkelijk een paar afleveringen van je favoriete tv-programma’s kunt bekijken wanneer je op weg bent naar kantoor of thuis op de bank.

X