Huawei P40 Lite 128GB Dual – Emerald Groen – Simlockvrij

139.95

Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons | Huawei | Opgeknapt | Emerald Groen

Artikelnummer: 6901443375776 Categorie:

Beschrijving

De Huawei P40 Lite is gemaakt om de mooiste fotos mee te maken. Het komt dan ook goed uit dat de P40 Lite met 128GB aan opslaggeheugen komt, zodat je al je fotos op je telefoon kunt opslaan. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je zonder batterij komt te zitten, je Huawei gaat de hele dag mee! En met de vingerherkenning aan de zijkant, vergrendel jij je P40 Lite super snel.
Besturingssysteem
De Huawei P40 serie wordt gelanceerd met enkel Huawei Mobile Services. Dit houdt in dat er geen gebruik wordt gemaakt van de Google Play Store, waar o.a. apps als Gmail en Google Maps onder vallen. Je apps kun je op verschillende manieren installeren. Met Huawei Phone Clone zet je apps & data (o.a fotos) makkelijk over van je oude naar je nieuwe smartphone. Via Petal Search – Vind apps (aanbevolen) vind je snel en eenvoudig jouw favoriete apps in een aanbod van +500K apps. Daarnaast heeft Huawei zn eigen AppGallery (vergelijkbaar met de Google Play Store).
Camera
De wereld zit vol ongekende schoonheid en onontdekte wonderen. Met vier camera’s schiet je wijder, scherper of juist closer dan ooit iemand zich heeft kunnen voorstellen. De Huawei P40 lite heeft niet alleen een 48 MP-camera aan boord, maar ook een 120°groothoekcamera, waarmee je een breder plaatje kunt vastleggen, een 2MP camera voor macrofoto’s, waarmee je op heel kleine afstand de mooiste details kunt vastleggen en een camera met AI-diepte-informatie, voor de perfecte selfies, naast natuurlijk de (nacht)selfiecamera aan de voorkant.
Design
De interface van Huawei, de EMUI10, heeft een complete make-over gekregen. Alles staat op de juiste, logische plek, met vloeiende overgangen tussen de menus zodat je zonder nadenken weet waar je moet zijn.

X