A Way Out

59.99

Leeftijd 16 | PlayStation 4 | Electronic Arts | Gebruikt | Actie Avontuur |

Artikelnummer: 5030932122766 Categorie:

Beschrijving

Een co-op-ervaring op maat! – De hele game is een co-op-only-ervaring die het best met een vriend kan worden gespeeld. Alle gameplay is ontworpen met co-op in het achterhoofd, en zorgt ervoor dat de spelers elkaar nodig hebben om vooruit te komen. In tegenstelling tot typische drop-in / drop-out-ervaringen. Omvat de mogelijkheid om een bank of een online coöperatie te spelen. Dynamisch gesplitst scherm en op maat gemaakte camera’s bieden een extra niveau van onderdompeling voor elke speler.

UNIEKE VERSCHEIDENHEID VAN GAMEPLAY – A Way Out biedt voor elk wat wils – kan het intense of ontspannen gameplay-momenten zijn, actie, avontuur, verkenning, puzzels, achtervolging, stealth. Filmachtige pacing zorgt ervoor dat geen gameplay of scenario langer duurt dan welkom, met nul herhalingen in tegenstelling tot conventionele games.

GENRE TRANSCENDING NARRATIVE – Het verhaal houdt de spelers scherp en biedt een frisse, unieke en meeslepende ervaring. Krijg een unieke kijk in het persoonlijke leven en de motivatie van het personage door hun interactie met anderen. Sterke filmische momenten verbinden de plot en zorgen ervoor dat de personages hun weg vervolgen.

X