ATV Mania

9.99

Overig , PlayStation 1 , Racing Game , Gebruikt

Artikelnummer: 5026555191852 Categorie:

Beschrijving

ATV Mania is een racegame voor all-terrain voertuigen. Modi zijn onder meer Championship, Single Race en Time Attack.

De hoofdmodus is de Championship-modus waarmee de speler kan strijden in een ondergronds ATV-kampioenschapscircuit dat wordt gehouden tussen de Franse Alpen. Het doel van de speler is om de races met alle mogelijke middelen te winnen.

De speler kan ervoor kiezen om te spelen als een van de zes verschillende racers, waarbij elke racer zijn eigen ATV heeft om mee te racen. Elk voertuig heeft zijn eigen unieke beoordelingen in snelheid, grip en bepantsering. De speler racet vervolgens tegen 5 van de andere racers op 6 verschillende banen. Hoe hoger de positie die de speler krijgt in een race, hoe meer punten en geld ze verdienen. De speler met de meeste punten nadat alle 6 races zijn gedaan, wint het kampioenschap. Ook krijgt de racer na elke race vragen van een ander personage, waar ze hun antwoord kunnen kiezen uit een lijst met antwoorden. Een onderzoeksjournalist die bijvoorbeeld probeert een primeur te krijgen over de illegale races, geeft de speler een interview, wat de speler wat extra geld kan opleveren, afhankelijk van hoe coöperatief ze zijn. Al het verdiende geld kan vervolgens worden besteed aan meer wapenmunitie voor het voertuig van de speler. Voorbeelden van wapens in het spel zijn granaten, landmijnen en homing-raketten.

In de modus Single Race kan de speler het opnemen tegen een andere speler of de computer A.I. op een van de zes tracks in het spel. In de Time Trial-modus kan de speler proberen om een van de tracks zo snel mogelijk te voltooien.

X