iMac 21.5 Slim (4K) Quad Core i5 3.1 Ghz 16gb 512gb-Product bevat zichtbare gebruikerssporen”

1,289.00

Kosteloos verzenden binnen Nederland en België boven de €500,- | iMac 21.5 inch|iMac | Product bevat zichtbare gebruikerssporen | Zilver

Artikelnummer: 6013717342381 Categorie:

Beschrijving

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld. Refurbished devices zijn geen tweedehands apparaten maar devices die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De apparaten worden uitgebreid gecontroleerd getest schoongemaakt gerepareerd vervangen en geüpgraded waar nodig. Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Daarnaast ontvang je twee jaar carry-in garantie! Ben jij op zoek naar waanzinnige iMac 21 5 inch maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!
Hulp nodig bij je aankoop?
Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen (https://support.leapp.nl/nl) met een van onze servicemedewerkers via telefoon online chat e-mail en sociale media.

X